Muotoilija (AMK), käyttökokemus- ja käyttöliittymämuotoilu, päivätoteutus, Lahti, 240 op

Seuraava hakuaika
-

Opiskele käyttöliittimämuotoilua

Käyttöliittymäsuunnittelija on kokemusten muotoilija

Käyttökokemus- ja käyttöliittymämuotoilun koulutus valmistaa sinut visuaalisesti vahvaksi ja monipuoliseksi käyttökokemuksen asiantuntijaksi. Käyttökokemusmuotoilijan työn ydin on tehdä tuotteesta tai palvelusta käyttäjälleen mahdollisimman sujuva ja hyvä, oli kyse sitten verkkosivustosta, tietokonepelistä tai mobiilisovelluksesta.

Monipuoliset digitaaliset palvelut ovat läsnä kaikkialla arjessamme ja yhä useampiin fyysisiin tuotteisiin liittyy digitaalinen käyttöliittymä tai käyttökokemusta ja toiminnallisuuksia laajentava palvelu verkossa. Esimerkiksi urheilukellon tai kaupan kanta-asiakasohjelman digitaalinen käyttökokemus vaikuttaa ratkaisevasti käyttäjän kokonaiskokemukseen ja tuotteesta saatavaan hyötyyn.

Saat opinnoistasi valmiuksia monipuolisiin työtehtäviin esimerkiksi käyttöliittymä-, käyttökokemus- ja käytettävyyssuunnittelun, graafisen suunnittelun ja informaatiomuotoilun, pelisuunnittelun tai palvelujen muotoilun parissa. Opit luomaan vuorovaikutteisia ratkaisuja verkko- ja mobiiliympäristöihin, lisättyihin todellisuuksiin (VR, AR, XR) sekä fyysisiin tuotteisiin.  

Työpaikkasi voi olla esimerkiksi teknologiaa ja designia yhdistävä palvelumuotoiluyritys, pelifirma tai muu digitaalisuuteen suuntautuva muotoilu- tai insinööritoimisto. Ala on kansainvälinen, ja työpaikkasi voi löytyä kiinnostuksesi mukaan myös ulkomailta.

Kuva
A girl holding a mirror

Yhteishaku 💎

Kevään 2022 yhteishaku on päättynyt. 
Seuraava hakuaika on 31.8–14.9.2022

Videon toteutus: Einari Toivoainen, Eetu Kilkkilä, Laura Stenholm, Jaana Lilja & Tuottaja Antti Heinonen 

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi