Lasten ja nuorten urheilufysioterapia

Kurssin teemana on lasten ja nuorten ominaisuuksien kehittäminen ja vammaherkkyyden pienentäminen. Lisäksi keskustellaan lasten ja nuorten harjoitteluun liittyvistä myyteistä. Kurssi on osa Suomen Urheilufysioterapeutit ry:n koulutustarjontaa ja järjestetään yhteistyössä LABin kanssa.
Toteutusaika
29.09.2022 - 30.09.2022
Laajuus
2 päivää
Paikka

LAB-ammattikorkeakoulu
Lahden kampus
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

Hinta
350 € + alv. 24% (434 €, sis. alv.)

Kuva

Tavoite

Kurssin jälkeen ymmärrät kokonaisvaltaisemmin lasten ja nuorten hajoittelua. Osaat soveltaa oppimaasi turvallisen lasten- ja nuorten harjoittelun suunnittelussa ja toteuttamisessa. Tunnistat tyypillisimmät urheiluvammat ja osaat soveltaa niiden kuntouttamisen periaatteita omien asiakkaiden kanssa työskentelyssä.

Kenelle?

Pääsyvaatimuksena on Fysioterapeutti AMK tai aiempi vastaava tutkinto. Urheilufysioterapian peruskurssi (UFPK) suositellaan käytäväksi ennen tätä kurssia, muttei ole pakollinen.

Sisältö

Teoriaa ja käytäntöä lasten ja nuorten harjoitettavuudesta ja tyypillisistä urheiluvammoista:

  • Yleistä lasten ja nuorten urheilufysioterapiasta
  • Lasten ja nuorten vammat
  • Lasten ja nuorten ominaisuusharjoittelu
  • Kuormitusten seuranta ja hallinta
  • Tieteen yhdistäminen käytäntöön     

Koulutuspäivät

29. - 30.9.2022 klo 9.00 - 17.00

Toteutustapa ja oppimismenetelmät

Ennakkomateriaali, lähiopetus sisältää sekä teoreettista opetusta että käytännön fyysisiä harjoituksia.

Ryhmäkoko

vähintään 16, enintään 20

Asiantuntijat

Teemu Leppämäki

Teemu on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1996 ja työskennellyt koko työhistoriansa yksityisellä puolella. Urheilu on ollut aina isossa roolissa hänen elämässään ja valmentajana hän on työskennellyt kauemmin kun fysioterapeutina. Henkilökohtaisessa valmennuksessa on yli 20 urheilijaa, ja Teemu toimii taitoluistelun valmennuspäällikkönä sekä valmentaa fysiikkaa yli 40 ammattiurheilijalle vuoden aikana. Sen lisäksi hän kouluttaa fysioterapeutteja sekä valmentajia ja toimii Suomen Urheilufysioterapeuttien kouluttajana. Teemu on vahvasti evidence based ajattelun omaava kouluttaja ja pyrkii aina konkretiaan asioiden selvittämiseksi. Motto: ”se harjoittelu mitä on tehty johtaa siihen tilanteeseen jossa ollaan”.

Muuta tärkeää

Huomioithan pukeutumisessa fyysiset harjoitteet. Suosittelemme liikuntavaatteita.

Ilmoittautuminen

llmoittautumisaika 25.5 - 28.8.2022

Ilmoittaudu koulutukseen tästä

HUOM! Linkki ei toimi Internet Explorer selaimessa. 

Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin ole mainittu. Vahvistus kurssille hyväksymisestä tai varasijasta lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos koulutus/tapahtuma on jo täynnä tai olet varasijalla, Sinulle lähetetään siitä tieto. Jos paikkoja vapautuu, Sinuun otetaan yhteyttä.

Pidätämme oikeuden kurssin muutoksiin tai sen perumiseen.

Peruutusehdot
Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, mutta ennen koulutuksen käynnistymistä tehdystä peruutuksesta perimme 50 % osallistujamaksusta. Jos koulutuspaikkaa ei ole peruutettu ennen koulutuksen käynnistymistä veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen taydennyskoulutus@lab.fi. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Lisätietoja koulutuksesta