Isännöintiala

Isännöintialan toimintaympäristö
Isännöitsijän / isännöintitoimiston tehtävät
Hyvä isännöintitapa - Isännöinnin eettiset ohjeet
Isännöintialan tulevaisuuden näkymät
Toteutusaika
19.09.2022 - 31.12.2022
Laajuus
5 opintopistettä
Opetuskieli
Suomi
Toteutustapa
Verkko-opiskelu
Iltaopiskelu
Paikka

LAB-ammattikorkeakoulu, verkkokampus


KOULUTUSTASO
AMK-tasoinen opinto

Hinta
75 euroa (alv 0 %)
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- käyttää isännöinnin käsitteitä ja tuntee keskeisen alaa säätelevän lainsäädännön
- kuvata isännöitsijän ja isännöintitoimiston keskeiset tehtävät
- kuvata isännöintialan toimintaympäristöä ja sen muutoksia
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Opinnot järjestetään kokonaisuudessaan verkko-opintoina. Opinnot eivät siis ole paikkaan sidottuja, mutta osa opinnoista voi vaatia läsnäoloa etäyhteyden välityksellä tiettyinä ajankohtina. Tällainen aikaan sidottu opetus järjestetään arki-iltana kello 17-19 välillä. Aikaan sidottu opetus pyritään kuitenkin mahdollisuuksien mukaan myös nauhoittamaan, jotta sen voi tarvittaessa katsoa jälkikäteen. Osa aikaan sidotusta opinnoista on tarkoitus puolestaan käyttää opintojakson ryhmätehtävän tapaamisiin.

Opintojakso on osa Kiinteistöliiketoiminnan osaaja, isännöintiala 30 op opintokokonaisuutta. Kokonaisuudesta voi kuitenkin valita suoritettavaksi myös yksittäisiä opintojaksoja.
Edeltävät opinnot/lähtötaso
Opintojaksolle osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja aihealueista. Opintojakso on ensimmäinen osio Kiinteistöliiketoiminnan osaaja, isännöintiala opintojen (30 op) kokonaisuutta.
Ryhmäkoko
30 paikkaa avoimen AMK:n opiskelijoille
Opiskelumateriaali
Moodle ympäristössä erikseen osoitettu sähköinen materiaali.
Lähiopetuspäivät
20.9.2022 17.00–19.00
18.10.2022 17.00–19.00
15.11.2022 17.00–19.00
8.12.2022 17.00–19.00
Opettaja
Tatu Saarinen
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Muuta tärkeää

Tämän sivun Lähiopetuspäivät-kohdan ajankohdat ovat verkkoluentoja/-tapaamisia, eivät lähiopetusta fyysisellä kampuksella.

Opintojakson toteutusaika 19.9. - 31.12.2022. Opintojakso sisältää neljä aikataulutettua Zoom-tapaamista, muu opiskelu suoritetaan oman aikataulun mukaisesti. Aikataulutettujen tapaamisten lisäksi opintojakso sisältää opetusvideoita. Opintojakson tentit suoritetaan Moodlessa siten, että opiskelija valitsee neljän päivän ajanjaksolta itselleen sopivan suoritusajan.

Yksi opintopiste tarkoittaa keskimäärin 27 tuntia opiskelijan työtä.

Jos olet kiinnostunut 30 opintopisteen laajuisesta Kiinteistöliiketoiminnan osaaja, isännöintiala -opintokokonaisuudesta, niin lisätietoja ja ilmoittautuminen täällä.

Arviointimenetelmät
Palautettavat tehtävät ja verkkotentit
Ilmoittautuminen

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelupaikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on aina sitova.

Ilmoittautumislinkki julkaistaan tällä sivulla ilmoittautumisen alkaessa.

Ilmoittautumisaika
-
Peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, mutta ennen koulutuksen käynnistymistä tehdystä peruutuksesta perimme 50 % opintomaksusta. Mikäli varattu koulutuspaikka perutaan (= keskeyttäminen tai osallistuja ei saavu koulutukseen) koulutuksen käynnistymisen jälkeen, perimme koko osallistumismaksun. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen avoinamk@lab.fi.

Avoin AMK
avoinamkatlab [dot] fi