Insinööri (AMK), talonrakennustekniikka, päivätoteutus, Lappeenranta, 240 op

Seuraava hakuaika
-

Opiskele talonrakennustekniikkaa

Talonrakennustekniikan insinööri suunnittelee arjen ratkaisut

Talonrakennustekniikan insinöörit ovat tärkeä ammattikunta kestävän, puhtaan, esteettömän ja hyvinvointia edistävän elinympäristön luomisessa ja ylläpitämisessä.

Talonrakennustekniikan insinöörinä suunnittelet ratkaisuja, joilla hallitaan rakennusten elinkaarta, terveellisyyttä ja turvallisuutta. Osaamisesi kulmakiviä ovat rakentamisen tekninen perusta, rakennusmateriaalit ja rakenteiden suunnittelu sekä talouden hallinta ja projektien johtaminen. Tietomallien kanssa työskentely on osa arkipäivääsi.

Talonrakennustekniikan koulutuksesta valmistut insinööriksi talonrakennusalan suunnittelu-, johtamis- ja kehittämistehtäviin. Ymmärrät rakennetun ympäristön kokonaisuuksia. Käytännön työssä tarvitset lisäksi kirjallista ja suullista esitystaitoa sekä vuorovaikutustaitoja. Osaat työskennellä kansainvälisessä ympäristössä, neuvotella ja viestiä ammatillisissa tilanteissa sekä toimia nopeasti muuttuvassa ympäristössä.

LAB-ammattikorkeakoulusta valmistuneet rakennustekniikan insinöörit toimivat vaativissa asiantuntija- ja projektinjohtotehtävissä yksityisellä ja julkisella sektorilla. Työtehtäviä ovat esimerkiksi suunnittelija, suunnitteluinsinööri, rakennusinsinööri, työnjohtaja, tuotantopäällikkö, myynti-insinööri ja rakennustoiminnan projektipäällikkö.

Useissa rakennusalan työtehtävissä vaaditaan lakisääteisiä kelpoisuuksia, jotka voit saada vain, kun suoritat rakennusalan korkeakoulututkinnon.

Kuva
Talonrakennustekniikan insinööriopiskelija Eemeli Karppinen.

”Alan työtilanne on todella hyvä, eikä kenelläkään tulisi olla vaikeuksia työnsaannin kanssa”

”Talonrakennustekniikan opettajien ammattitaito ja alan kokemus ovat antaneet todella hyvät lähtökohdat työelämään."

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
LAB student.

Syksyn yhteishaku 4.–14.9.

Tutustu koulutustarjontaan, löydä oma tutkintosi ja hae opiskelemaan LABiin. 💎

Lisätietoja hakemisesta

Hakijapalvelut, Lappeenranta
Lappeenrannan kampus
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Opiskelijatarinoita