Insinööri (AMK), sähkö- ja automaatiotekniikka, muuntokoulutus

Seuraava hakuaika
-

Päivitä tutkintosi sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriksi

Sähkö- ja automaatiotekniikan insinööreistä on selkeä pula Päijät-Hämeessä. Liikenteen sähköistyminen, kestävät energiaratkaisut sekä teollisen toiminnan nykyaikaistaminen edellyttävät sähkö- ja automaatiotekniikan osaamista.

Sähkö- ja automaatiotekniikan muuntokoulutuksen avulla esimerkiksi paikallisissa teollisuusyrityksissä jo työskentelevillä on mahdollisuus pätevöityä työn ohessa sähkö- ja automaatioinsinööreiksi. Koulutus on osittain räätälöitävissä myös mahdollisen työnantajan tarpeisiin. 

Opiskele työn ohessa ja pääosin verkossa

Työn ohessa suoritettavan sähkö- ja automaatiotekniikan insinööritutkinnon voi suorittaa jopa vuodessa. Muuntokoulutuksen laajuus on opiskelijan koulutus- ja työtaustasta riippuen 60–120 opintopistettä. Suoritettavaksi jäävien opintojen laajuus voi olla kuitenkin enintään 120 op.

Koulutuksen kohderyhmää ovat henkilöt, joilla on insinööri-, insinööri (AMK)- tai DI-tutkinto. Sähkö- ja automaatiotekniikan muuntokoulutukseen haetaan helmikuun 2022 erillishaussa ja siihen valitaan 25 opiskelijaa. Koulutuksesta valtaosa järjestetään verkossa.

Sähkö- ja automaatiotekniikan muuntokoulutus toteutetaan yhdessä Vaasan ammattikorkeakoulun kanssa ja hakeminen tapahtuu Vaasan ammattikorkeakouluun. 

Kuva
LAB student.

Kevään yhteishaku

Hae LABiin kevään yhteishaussa:

◆ 1. hakuaika 4.−18.1. 
◆ 2. hakuaika 15.−30.3.

Kysy lisää koulutuksesta

hakijapalvelutatvamk [dot] fi

+358 207 66 33 00 (vaihde)