Erottuva bisnes - tarinasta teoiksi!

Missä ja miten asiakas kohtaa yrityksesi tarinan? Kun tiedät millä tarinalla haluat erottua, on aika viedä tarina teoiksi ja asiakkaasi koettavaksi. Nyt pääset työstämään oman liiketoimintasi tarinallistamista hyvin konkreettisesti ammattitarinallistajan ohjauksessa niin palvelun kuin markkinointiviestinnänkin näkökulmasta.
Toteutusaika
14.09.2023 - 21.09.2023
Laajuus
2 x 3,5 h
Paikka

Verkkototeutus

Hinta
350 € + ALV 24%, (434 € sis. ALV )

erottuva bisnes

Tavoite

Kehitä oman yrityksesi tarinatekoja! Ensimmäisessä koulutuspäivässä tarinallistetaan palvelun ja palveluympäristön näkökulmasta. Kuulet esimerkkejä siitä, miten yritykset ovat tuoneet tarinallisuutta kohtaamisiin asiakkaiden kanssa. Ja ideoit omat tarinatekosi kohtaamiseen tai tilaan. Saat palautetta ja tukea tarinallistajalta. Toisessa päivässä jatketaan samalla tavoin markkinointiviestinnän tarinatekoihin, inspiroivat esimerkit auttavat hahmottamaan omalle yritykselle sopivat teot.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu yrittäjille sekä yrityksissä tuotekehityksestä tai markkinoinnista vastaaville. Koulutus sopii erityisesti kaupan- ja palveluliiketoiminnan parissa toimiville yrityksille. Tänä päivänä palvelun elämyksellisyydestä on toki hyötyä kaikilla liiketoiminnan aloilla. Koulutuksen esimerkit laaditaan aina osallistujien mukaan.

Sisältö

Koulutuksessa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

  • Johdanto: erottuva bisnes ja käytännön tarinallistamisen periaatteet
  • Esimerkit tarinateoista: palveluprosessit, palveluympäristö ja markkinointiviestintä
  • Tarinateot palvelun tasolla, tarina yksityskohdissa, aistikokemusten merkitys
  • Tarinateot paveluympäristössä, tarina tilassa ja sen eri elementeissä
  • Tarinateot markkinointiviestinnässä, tarina somessa ja digimarkkinoinnissa

Koulutuspäivät

14.9.2023 klo 12.30 - 16.00
21.9.2023 klo 12.30 - 16.00

Toteutustapa

Verkkototeutus

Asiantuntijat

Kouluttajana Anne Kalliomäki Tarinakone Oy:sta on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen palvelumuotoilun paras asiantuntija Suomessa. Tarinallistamisesta on hyötyä kaikille aloille. Asiakkaamme haluavat kokonaisvaltaisia kokemuksia, inhimillisyyttä, merkityksiä ja tunnetta. Annen kehittämät tarinallistamisen menetelmät ovat innovatiivisia ja käytännönläheisiä ja ratkaisevat erinomaisesti niitä haasteita, joita yrityksillä tänä päivänä on. Tarinallistaminen on tämän päivän parasta viestintää, markkinointia ja myyntiä. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakaskohtaamisia, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Anne on kirjoittanut kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka”. (Talentum 2014). Kirja palkitiiin Hopeasulka-palkinnolla 2015.

Kysy lisää

Anne Kalliomäki
Gsm 040 537 1939

Muuta tärkeää

Zoom-linkki koulutukseen lähetetään osallistujille ennen ensimmäistä koulutuspäivää

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika 31.8.2023 asti

Ilmoittaudu koulutukseen tästä 

Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin ole mainittu. Vahvistus kurssille hyväksymisestä tai varasijasta lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos koulutus/tapahtuma on jo täynnä tai olet varasijalla, Sinulle lähetetään siitä tieto. Jos paikkoja vapautuu, Sinuun otetaan yhteyttä.

Pidätämme oikeuden kurssin muutoksiin tai sen perumiseen.

Peruutusehdot
Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, mutta ennen koulutuksen käynnistymistä tehdystä peruutuksesta perimme 50 % osallistujamaksusta. Jos koulutuspaikkaa ei ole peruutettu ennen koulutuksen käynnistymistä veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen taydennyskoulutus@lab.fi. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Asiakkaidemme kokemuksia:

Selkeä ulosanti, asiantuntemus, ideat, sparraaminen. Paljon ajateltavaa jää tästä.

Tehokas, inspiroiva, käytännönläheinen.

Erinomainen kouluttaja: rauhallinen olematta tylsä! Hyvät ja hauskat väliherättelyt, johdonmukainen eteneminen ja selkeä kokonaisuus.

Aivan mahtava, luovuuden herättävä koulutus.