Adobe InDesign syventävät perusteet

Opitaan yhdessä ja itsenäisesti työskennellen Adobe InDesignin käytön syventäviä perusteita.
Kurssilla saat käytännön oppeja ja vinkkejä tehokkaaseen työskentelyyn
Toteutusaika
23.11.2021
klo 9.00 - 15.00
Laajuus
6 tuntia
Paikka

Verkkototeutus

Hinta
380 € +alv 24 % (471,20 € sis. alv.)

Tavoitteet

Käydään läpi taitto-ohjelman soveltamista osana suunnittelutyötä sekä opitaan syventäviä perusteita ja suunnitteluratkaisuja. Koulutuksen jälkeen osaat käyttää ohjelmistoa tehokkasti ja luovasti.

Kenelle?

Kurssi on suunnattu jo Adoben InDesignin alkeet osaavalle henkilölle, joka haluaa edelleen syventää osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Koulutuksen sisältö

Taittotyöskentelyn logiikan ja työprosessin syventävät perusteet.
Käydään läpi mm. masterien käyttöä, tyylejä, sisällysluetteloa, painotuotteen tekemistä, aineistojen muokkausta ja värien käyttöä.

Toteutustapa ja oppimismenetelmät

Verkkokoulutus, zoom-linkki osallistujille lähetetään ennen koulutuksen alkua.

Ryhmäkoko

8 - 20 osallistujaa

Asiantuntijat

Kouluttaja Tuuli Pursiainen on muotoilija, jonka kursseilla opitaan monipuolisesti digitaalisesta työskentelystä, vektorigrafiikasta ja taittamisesta sekä mm. muotoilupiirtämisestä ja painokangassuunnittelusta. Tuuli työskentelee lisäksi kuvituksen, graafisen suunnittelun ja taiteen parissa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika 23.9. - 14.11.2021

llmoittaudu koulutukseen tästä 

HUOM! Linkki ei toimi Internet Explorer selaimessa. 

Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin ole mainittu. Vahvistus kurssille hyväksymisestä tai varasijasta lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos koulutus/tapahtuma on jo täynnä tai olet varasijalla, Sinulle lähetetään siitä tieto. Jos paikkoja vapautuu, Sinuun otetaan yhteyttä.

Pidätämme oikeuden kurssin muutoksiin tai sen perumiseen.

Peruutusehdot
Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme 50 % osallistujamaksusta. Mikäli varattu koulutuspaikka perutaan koulutuspäivänä tai osallistuja ei saavu koulutukseen, perimme koko osallistumismaksun. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen taydennyskoulutus@lab.fi. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Kysy lisää

Tuuli Pursiainen
Tuntiopettaja
tuuli [dot] pursiainenatlab [dot] fi