Kuva
Muutos- ja innovaatiokykyvalmennus banneri

Muutos- ja innovaatiokykyvalmennus

Event date and time
14.9.–12.10.2023
Event location
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19, 15210 Lahti
Yliopistonkatu 36, 53850 Lappeenranta
Maailma muuttuu, toimintaympäristöt ja ratkaistavat ongelmat ovat yhä suurempia ja monimutkaisempia kokonaisuuksia. Muutokset haastavat yritykset, organisaatiot ja niiden työntekijät tarkastelemaan kriittisesti omia toimintatapojaan ja oppimaan uusia, paremmin muutostilanteisiin soveltuvia toimintamalleja.

Kuulostaako tutulta, mutta et oikein tiedä miten vastaisit muutokseen? Lähde mukaan valmennukseen vahvistamaan muutos- ja innovaatiokykyäsi!

Järjestämme Päijät-Hämeen ja Etelä-Karjalan toimijoille suunnatun valmennussarjan, johon kutsutaan alueen yrittäjät, aluekehittäjät, työntekijät ja opiskelijat yhdessä oppimaan, kehittämään ja jakamaan osaamista.

Valmennuksissa opitaan uutta, etsitään ratkaisuja kehityshaasteisiin ja pohditaan kuinka voimme vastata entistä paremmin tulevaisuuden asiakkaiden tarpeisiin. Teemoja tarkastellaan yksilön, työyhteisön, organisaation ja yhteiskunnan näkökulmasta esimerkiksi muotoiluajattelun keinoin.

Miksi kannattaa osallistua?

  • Konkreettisia työkaluja kilpailukyvyn vahvistamiseen – pääset treenaamaan valmennuksessa käytettyjä menetelmiä myös omassa arjessa.
  • Mukana erilaisia ihmisiä ja monipuolista osaamista – saat uusia näkökulmia.
  • Uusia verkostoja ja ihmisiä, joilla on tahtotila tehdä asioita toisin.
  • Tiivis kokonaisuus – paljon asiaa pienessä paketissa.

Etävalmennusten aikataulu

  • To 14.09. klo: 09.00–12.30 Muutoskyky ja ennakointi
  • To 21.09. klo: 09.00–12.30 Innovaatio-osaaminen ja design thinking

Aikataulu Päijät-Häme

  • Ti 10.10. klo: 09.00–12.30 Vastuullinen tuote- ja palvelukehitys ja Design Sprint

Aikataulu Etelä-Karjala

  • To 12.10. klo: 12.30–16.00 Vastuullinen tuote- ja palvelukehitys ja Design Sprint

 

Asiantuntijat

Virpi Vaittinen on tulevaisuuden tutkija ja strategisti. Hän yhdistää luovasti ennakointityön sekä strategia- ja liiketoimintaymmärryksen. Virpillä pitkä ja monipuolinen kokemus kehitystyöstä. Hän on auttanut lukuisia eri toimialojen yrityksiä omaksumaan uusia tapoja nähdä, ajatella ja toimia globaaleilla markkinoilla.

Pekka Kumpula on Seos Designin toimitusjohtaja ja omistaja. Seos on kansallisesti ja kansainvälisesti palkittu muotoilutoimisto, joka on erikoitunut terveysdesigniin, tuote- ja palvelumuotoiluun, sekä brändimuotoiluun.

Anna Palokangas on palvelumuotoilun asiantuntija ja hän toimii projektipäällikkönä LABammattikorkeakoulussa. Annan työssä lähtökohtana on asiakkaan kokemus ja vastuullisuus. Anna kannustaa isoon ajatteluun ja käytännön tekoihin. Hänen tavoitteenaan on yhteistyössä saavuttaa tuloksia, joissa voittaa asiakas, työntekijät, yritys ja loppu viimein planeetta.

Osallistuminen on maksutonta. Mukaan mahtuu 25 henkilöä. Lähipäivät järjestetään Lahden / Lappeenrannan kampuksilla. Osallistujille tarjotaan lounas.

Lue lisää esitteestä ja ilmoittaudu mukaan ma 11.9.2023 mennessä

Muutoskumppanina ja valmennuskokonaisuuden järjestäjänä on LAB-ammattikorkeakoulu ja kansallinen Yritysten vihreä siirtymä, muutoskyvykkyys ja digitalisaatio (React, Etelä-Suomi) –hanke. Hanke on rahoitettu REACT-EU-rahoituksella osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Area