Kuva
Lahti Design Week kuva

Lahti Design Week 2023

Event date and time
11.–17.5.2023
Event location
Fellmannia
Kirkkokatu 27, 15140 Lahti
Lahti Design Week on joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma, joka tuo esille muotoilua sen kaikissa ulottuvuuksissa. Muotoilua on kaikkialla ja se on koko ajan ympärillämme vaikka emme tajuaisi sitä. Muotoilu on muutakin kuin harvojen saatavilla olevat huippumuotoilu tuotteet. Miten ja missä kaikkialla voit törmätä muotoiluun sekä mitä tarkoittaa vastuullisuus muotoilussa sekä liiketoiminnassa?

Lahti Design Week 2023 – Renewing design järjestetään 11.-17.5.2023. Ohjelma ja aikataulut tarkentuvat nettisivuillemme, eli pistä meidän nettisivu ja sosiaalisen median kanavat seuraukseen. Lahti Design Weekin toteutuksesta vastaa yhteistyöryhmä, jonka muodostavat LAB-ammattikorkeakoulu, Lahden kaupunki, Lahden Seudun Kehitys LADEC, Lahden visuaalisten taiteiden museo MALVA ja Suomen Muotoilusäätiö. Tapahtumapaikkana toimii koko Lahti, mutta päätapahtumat tapahtuvat Fellmanniassa, M19 kampuksella ja Malvassa. 

Onko sinulla 11.-17.5.2023 Lahdessa vastuullisuus teemaan Renewing design hengessä keskittyvä tapahtuma tai näyttely, joka sopisi osaksi Lahti Design Week -ohjelmaa?  Ehdota sitä osaksi LDW:tä ja saat tapahtumallesi näkyvyyttä sekä nettisivuillamme että sosiaalisessa mediassa. Viikolla on esillä vastuullisuus, sen jokaisesta näkökulmasta design for all ajatuksella. %20ldwatlab [dot] fi (Linkki tapahtuman/näyttelyn ehdottamiseen)

Area