Erottuva bisnes - tarinasta teoiksi!

Missä ja miten asiakas kohtaa yrityksesi tarinan? Kun tiedät millä tarinalla haluat erottua, on aika viedä tarina teoiksi ja asiakkaasi koettavaksi. Nyt pääset työstämään oman liiketoimintasi tarinallistamista hyvin konkreettisesti ammattitarinallistajan ohjauksessa niin palvelun kuin markkinointiviestinnänkin näkökulmasta.
The scope of education
2 x 3,5 h
Location

Verkkototeutus

erottuva bisnes

Tavoite

Kehitä oman yrityksesi tarinatekoja! Ensimmäisessä koulutuspäivässä tarinallistetaan palvelun ja palveluympäristön näkökulmasta. Kuulet esimerkkejä siitä, miten yritykset ovat tuoneet tarinallisuutta kohtaamisiin asiakkaiden kanssa. Ja ideoit omat tarinatekosi kohtaamiseen tai tilaan. Saat palautetta ja tukea tarinallistajalta. Toisessa päivässä jatketaan samalla tavoin markkinointiviestinnän tarinatekoihin, inspiroivat esimerkit auttavat hahmottamaan omalle yritykselle sopivat teot.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu yrittäjille sekä yrityksissä tuotekehityksestä tai markkinoinnista vastaaville. Koulutus sopii erityisesti kaupan- ja palveluliiketoiminnan parissa toimiville yrityksille. Tänä päivänä palvelun elämyksellisyydestä on toki hyötyä kaikilla liiketoiminnan aloilla. Koulutuksen esimerkit laaditaan aina osallistujien mukaan.

Sisältö

Koulutuksessa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

  • Johdanto: erottuva bisnes ja käytännön tarinallistamisen periaatteet
  • Esimerkit tarinateoista: palveluprosessit, palveluympäristö ja markkinointiviestintä
  • Tarinateot palvelun tasolla, tarina yksityskohdissa, aistikokemusten merkitys
  • Tarinateot paveluympäristössä, tarina tilassa ja sen eri elementeissä
  • Tarinateot markkinointiviestinnässä, tarina somessa ja digimarkkinoinnissa

Toteutustapa

Verkkototeutus

Asiantuntijat

Kouluttajana Anne Kalliomäki Tarinakone Oy:sta on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen palvelumuotoilun paras asiantuntija Suomessa. Tarinallistamisesta on hyötyä kaikille aloille. Asiakkaamme haluavat kokonaisvaltaisia kokemuksia, inhimillisyyttä, merkityksiä ja tunnetta. Annen kehittämät tarinallistamisen menetelmät ovat innovatiivisia ja käytännönläheisiä ja ratkaisevat erinomaisesti niitä haasteita, joita yrityksillä tänä päivänä on. Tarinallistaminen on tämän päivän parasta viestintää, markkinointia ja myyntiä. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakaskohtaamisia, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Anne on kirjoittanut kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka”. (Talentum 2014). Kirja palkitiiin Hopeasulka-palkinnolla 2015.

Kysy lisää

Anne Kalliomäki
Gsm 040 537 1939

 

Asiakkaidemme kokemuksia:

Selkeä ulosanti, asiantuntemus, ideat, sparraaminen. Paljon ajateltavaa jää tästä.

Tehokas, inspiroiva, käytännönläheinen.

Erinomainen kouluttaja: rauhallinen olematta tylsä! Hyvät ja hauskat väliherättelyt, johdonmukainen eteneminen ja selkeä kokonaisuus.

Aivan mahtava, luovuuden herättävä koulutus.

Pyydä tarjous

Marjo Luhtanen
TKI-asiantuntija
marjo [dot] luhtanenatlab [dot] fi