Ennakointi ja tulevaisuustiedon hyödyntäminen vaatetusalalla

Maailma ympärillämme tuntuu muuttuvan nopeammin kuin ehdimme reagoida. Tietyt ajurit, kuten esimerkiksi pandemia ja Ukrainan sota saivat aikaan nopeita muutoksia yhteiskunnassa, toisaalta moni asia ei muutu. Elämme informaatioyhteiskunnassa ja katsomme maailmaa omasta subjektiivisesta kuplastamme. Ilmastonmuutos, ikääntyvä yhteiskunta, tarve diversiteettiin ja kaupungistuminen tuovat kiristyvien säädösten myötä myös uusia mahdollisuuksia. Yhä epävarmempina aikoina ennakointi on tärkeä osa liiketoiminnan kehittämistä, joka antaa avaimia päätöksentekoon.
Study time
04.10.2022
klo 9.00 - 15.00
The scope of education
6 h
Location

Verkkokoulutus

Price
450 € + alv. 24% ( 558 € sis. alv. )

ennakointi ja tulevaisuus

Tavoite

Koulutuksessa käymme läpi, mistä trendit muodostuvat. Puhumme megatrendeistä, kiinnostavista ilmiöistä ja innovaatioista ja pohdimme miten ne voivat vaikuttaa myös arvoihin ja kulutuskäyttäytymiseen.

Kenelle?

Kaikille tekstiili- ja vaatetusalalla työskenteleville

Sisältö

  • Mitä on ennakointi?
  • Mitä hyötyä ennakoinnista on yritykselle/ yksilölle?
  • Käydään läpi ennakoinnin perusteita
  • Luento megatrendeistä, uusista ilmiöistä, konsepteista sekä kulutuskäyttäytymisen muutoksista jne.
  • Opetellaan havaitsemaan hiljaisia signaaleita ja klusteroimaan löydöksiä sekä pohtimaan laajempia syitä ja yhteyksiä ilmiöiden takana

Koulutuspäivä

tiistai 4.10.2022 klo 9.00 - 15.00

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Verkkokoulutus, zoom-linkki osallistujille lähetetään ennen koulutusta

Ryhmäkoko

8 - 24 henkilöä

Asiantuntijat

Susanna Björklund on utelias muutosasiantija, trendianalyytikko ja toimittaja, joka tutkii monialaisesti maailman ilmiöitä muotoilijan silmin.LABissa Susanna toimii lehtorina ja ennakointiasiantuntija. Hän auttaa yrityksiä havaisemaan muutosta ja vierailee puhujana ympäri maailmaa, Susanna kuratoi vuosittain Habitare-messujen virallisen Signals-trendinäyttelyn.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika 18.5. - 20.9.2022

llmoittaudu koulutukseen tästä
HUOM! Linkki ei toimi Internet Explorer selaimessa. 

Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin ole mainittu. Vahvistus kurssille hyväksymisestä tai varasijasta lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos koulutus/tapahtuma on jo täynnä tai olet varasijalla, Sinulle lähetetään siitä tieto. Jos paikkoja vapautuu, Sinuun otetaan yhteyttä.

Pidätämme oikeuden kurssin muutoksiin tai sen perumis

Terms of cancellation
Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, mutta ennen koulutuksen käynnistymistä tehdystä peruutuksesta perimme 50 % osallistujamaksusta. Jos koulutuspaikkaa ei ole peruutettu ennen koulutuksen käynnistymistä veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen taydennyskoulutus@lab.fi. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Kysy lisää!

Susanna Björklund
Lehtori
susanna [dot] bjorklundatlab [dot] fi