Kiinteistöliiketoiminnan osaaja, isännöintiala

Kiinteistöliiketoiminnan osaaja -opintokokonaisuudessa kasvatat valmiuksiasi työskennellä kiinteistöalalla etenkin asunto-osakeyhtiön isännöinnin näkökulmasta.

Opintokokonaisuus toteutetaan monialaisena yhteistyönä. Liiketoimintayksikön vastuulla olevissa opinnoissa (20 op) perehdytään isännöintialaan, asunto-osakeyhtiön talouteen ja hallintoon sekä asiakaspalveluun ja viestintään. Teknologiayksikkö vastaa opinnoista (10 op), joiden sisältönä on talonrakentamisen perusteet ja kiinteistön ylläpito sekä korjausrakentamisen perusteet.

Opinnot hyväksiluetaan tutkintoon, jos päätät myöhemmin hakea tutkinto-opiskelijaksi LAB-ammattikorkeakouluun liiketalouden koulutukseen. Koko 30 opintopisteen kokonaisuuden suorittaneille myönnetään erillinen todistus. Opintokokonaisuudesta voit suorittaa myös pienempiä osia tarpeesi mukaan. Etusijalla ilmoittautumisjärjestyksessä ovat koko opintokokonaisuuteen ilmoittautuvat.

Kiinteistöliiketoiminnan isännöintialaan keskittyvä opintokokonaisuus soveltuu sinulle, joka olet kiinnostunut isännöinnistä tai työskentelystä isännöintitoimistossa tulevana ammattivaihtoehtona tai haluat oppia perustiedot tietyn aihealueen osalta. Opintokokonaisuus soveltuu myös asunto-osakeyhtiöiden hallitusten jäsenille sekä asuntosijoittamisesta kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja aihealueista.
Study time
19.09.2022 - 30.06.2023
The scope of education
30 opintopistettä
Main instructor language
Suomi
Form of study
Verkko-opiskelu
Location

LAB-ammattikorkeakoulu, verkkokampus

Price
200 euroa (alv 0 %)

Opintokokonaisuuteen sisältyvät opintojaksot:

Syksy 2022 (10 op)
Tutustu syksyn opintojaksojen sisältöihin ja aikatauluihin alla olevista linkeistä. (Palaathan kuitenkin ilmoittautumaan tältä koulutuskortilta.)
Isännöintiala, 5 op
Asunto-osakeyhtiön hallinto, 5 op 

Kevät 2023 (20 op)
Asunto-osakeyhtiön talous, 5 op
Isännöitsijän asiakaspalvelu ja viestintä, 5 op
Talonrakentamisen perusteet ja kiinteistön ylläpito, 5 op
Korjausrakentamisen perusteet, 5 op

Opintojaksojen tarkemmat sisällöt selviävät opinto-oppaasta.
Kevään 2023 osalta aikaan sidottujen opetuksien ajankohdat julkaistaan joulukuussa 2022.

More about implementation
Opinnot järjestetään kokonaisuudessaan verkko-opintoina. Opinnot eivät siis ole paikkaan sidottuja, mutta osa opinnoista voi vaatia läsnäoloa etäyhteyden välityksellä tiettyinä ajankohtina. Tällainen aikaan sidottu opetus järjestetään arki-iltana kello 17-20 välillä. Aikaan sidottu opetus pyritään kuitenkin mahdollisuuksien mukaan myös nauhoittamaan, jotta sen voi tarvittaessa katsoa jälkikäteen. Opetus sisältää verkkoluentoja, opetusvideoita, palautettavia tehtäviä sekä verkkotenttejä.
Group size
30 paikkaa avoimen AMK:n opiskelijoille
Registration

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelupaikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on aina sitova.

Ilmoittautumislinkki julkaistaan tällä sivulla ilmoittautumisen alkaessa.

Registration period
-
Terms of cancellation
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, mutta ennen koulutuksen käynnistymistä tehdystä peruutuksesta perimme 50 % opintomaksusta. Mikäli varattu koulutuspaikka perutaan (= keskeyttäminen tai osallistuja ei saavu koulutukseen) koulutuksen käynnistymisen jälkeen, perimme koko osallistumismaksun. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen avoinamk@lab.fi.

Avoin AMK
avoinamkatlab [dot] fi